TYÖPAJAT

Tarvitsetko matkailualan tuntevaa kouluttajaa vetämään erilaisia matkailualan työpajoja? Olisiko kenties aika tehdä erilaisia toimenpiteitä yrityksesi elinvoiman ylläpitämiseksi ja parantamiseksi? Maailma ja sen myötä myös matkailuala muuttuvat koko ajan, joten nykyiseen ei kannata liikaa tuudittautua, jotta oma palvelutarjonta pysyy edelleen vetovoimaisena. Koulutustilaisuus aina silloin tällöin avaa silmiä uuteen, inspiroi ja antaa mahdollisuuden vaihtaa kokemuksia toisten yrittäjien kanssa.

Työpajojen tavoitteet voivat vaihdella tarpeen mukaan ja tässä muutamia esimerkki kysymyksiä, joita työpajoissa voidaan pohtia yhteisesti ja kunkin yrityksen kohdalla erikseen.

Ketkä ovat asiakkaitasi, miten tavoitat heidät ja tiedätkö mitkä kriteerit vaikuttavat heidän ostoskäyttäytymiseensä? Entä vastaako tarjoamasi tuotteet, palvelut ja puitteet kohderyhmiesi toiveita? Onko yritykselläsi käytössä oikeat myyntikanavat ja tavoitatko asiakkaasi niiden kautta? Entä miten on yritysilmeesi laita, ovatko materiaalit, puitteet, nettisivut ja muut ilmeeseen vaikuttavat asiat kunnossa? Vai tarvitsetko apua uusien työkalujen tai markkinointikanavien valinnassa ja käyttöönotossa tai yhteistyökumppanien löytämisessä, tuotteistamisessa jne.?

Työpajat voivat olla lyhyitä parin tunnin kertaluontoisia tilaisuuksia tai usean tapaamisen sarja aiheen laajuudesta ja asiakkaan tarpeista riippuen. Toteutus voi tapahtua webinaarina tai paikan päällä ennakkoon sovituissa tiloissa.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Pia Hiltunen

tiedottaja, graafinen suunnittelija, sisustussuunnittelija, matkailun- ja markkinoinnin, brändin hallinnan ja yrityskuvan johtamisen ja suunnittelun sekä monikanavaisen viestinnän koulutukset

Työkokemusta useista eri matkailualan työtehtävistä yksityisellä sekä julkisella puolella.

info(at)capricorn.fi
puh. 050 323 6757

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s