JULKAISUJEN SUUNNITTELU- JA TAITTOTYÖT

Sinulla saattaa olla mielenkiintoinen tekstisisältö ja upeat kuvat jo valmiina, mutta ne pitäisi saada yksiin kansiin esitteeksi, tuotekatalogiksi, lehdeksi, kirjaksi tmv. No sehän hoituu, joten tehdään sinulle juuri sinun näköistäsi tyyliä ja ulkoasua, jotta saadaan tekstit ja kuvat lentoon.

Tekstien stilisointi ja kuvien käsittely onnistuu tietysti myös tarvittaessa. Teen sinulle painovalmiit materiaalit sekä digitaaliset julkaisut ihan sen mukaan miten sovimme. Itse asiassa teen työn vaikka Avaimet käteen -periaatteella eli autan valitsemaan painomateriaalit ja painopaikan, niin että sinun tarvitsee odottaa ainoastaan valmista lähetystä saapuvaksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s