STAILAUS

Oletko myymässä kotia, kesämökkiä tai yritystiloja?

Stailauksella saat myyntikohteesta ehdottomasti houkuttelevamman, sillä kuten sanotaan ”kuva kertoo enemmän, kuin tuhat sanaa”. Stailauksella on tarkoitus tuoda myyntikohteen parhaita puolia esiin herättäen potentiaalisten ostajien mielenkiinnon. Stailauksen jälkeen tiloista kannattaa otattaa hyvät kuvat myyntiesittelyä varten tehtäviin materiaaleihin. Pieni satsaus, jolla on kohteen myyntiaikaan tai hintaan positiivinen vaikutus.

Vai kaipaako kotisi, kesämökkisi tai yritystilasi pientä kohennusta ilman varsinaista remonttia?

Omat silmät yleensä tottuvat tai eivät huomaa enää asuin- tai työtiloissamme lojuvia tavarakasoja, epäkurantteja kalustuksia ja muita vuosien varrella kertyneitä ”koriste-esineitä”, jotka ajastaan huonontavat tilojen viihtyisyyttä. Sisustussuunnittelijan vahva visuaalinen silmä on puolestaan harjaantunut juuri kuvatun kaltaisten ongelmakohtien havaitsemiseen ja kohentamiseen. Tilojen freesaus aina silloin tällöin saa varmasti mielen virkistymään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s